Vägbeskrivning

VÄGBESKRIVNING TILL SKOGSLOTTEN

Från E4 norrifrån: Sväng av från E4 väg 51 mot Finspång - Örebro. Följ väg 51 genom Eriksbergsrondellen. Vid skylt Kvillinge-Svärtinge, tag av höger. Kör 50 m till skylt Kvillinge 5, sväng höger. Kör 20 m tag höger igen. Vid skyltar Åby, Kvillinge, Stall Skogslotten, tag vänster. Skyltat.

Från E4 söderifrån: Sväng av från E4 väg 51 mot Finspång - Örebro. Följ väg 51 genom Eriksbergsrondellen. Vid skylt Kvillinge-Svärtinge, tag av höger. Kör 50 m till skylt Kvillinge 5, sväng höger. Kör 20 m tag höger igen. Vid skyltar Åby, Kvillinge, Stall Skogslotten, tag vänster. Skyltat.

Från Örebro- Finspång: Vid skylt Kvillinge-Svärtinge, tag av höger. Följ skylt mot Kvillinge. Vid skylt Kvillinge 5, sväng vänster. Kör 20 m tag höger. Vid skyltar Åby, Kvillinge, Stall Skogslotten, tag vänster. Skyltat.

Från Katrineholm: Följ väg 55 in mot Norrköping, tag väg 51 mot Finspång - Örebro. Följ väg 51 genom Eriksbergsrondellen. Vid skylt Kvillinge-Svärtinge, tag av höger. Kör 50 m till skylt Kvillinge 5, sväng höger. Kör 20 m tag höger igen. Vid skyltar Åby, Kvillinge, Stall Skogslotten, tag vänster. Skyltat.

Från Söderköping: Följ väg 22 tills den blir E4 mot Stockholm. Efter OBS och MAXI på varsin sida, tag väg 51 mot Finspång - Örebro. Följ väg 51 genom Eriksbergsrondellen. Vid skylt Kvillinge-Svärtinge, tag av höger. Kör 50 m till skylt Kvillinge 5, sväng höger. Kör 20 m tag höger igen. Vid skyltar Åby, Kvillinge, Stall Skogslotten, tag vänster. Skyltat.

Klicka här för karta på Hitta.se

GPS-koordinater: Lat: N 58º 38' 45.15" Long: E 16º 5' 18.56"

Uppdaterad: 28 FEB 2018 16:41 Skribent: Annika Rydgren

Skogslottens Ryttarförening              Årets Ridskola 2018  !!

Telefonsvararen finns alltid på, lämna ditt meddelande så återkopplar vi. Lämna namn, telefonnummer samt ditt ärende.

Ring Ridskolan: 011-33 90 24

Vi återkopplar på mail Månd-Fred

-----------------------------------------

Ring Föreningen: 070-33 90 130