Hindersponsor

Vi söker partners som vill köpa ett hinder och synas på bästa sätt på våra tävlingsarenor.

Skogslotten behöver ständigt investerat i nya hinder, inte minst nu när vi 2021 skall arrangera SM för såväl ponny som ridhästar. Hjälp oss att uppdatera vår hinderpark med nya fina hinder till det senaste.

Hindersponsor      från 20 000 kr

Här får du ett eget hinder som vi har framme på våra lokala, regionala och nationella tävlingar. Hindret kommer att synas i många år på våra tävlingar. Priset kan variera utifrån design och föreningens behov.
Vill du vara med och också ha ett eget hinder, tveka inte att höra av dig till oss. Tack på förhand!

Uppdaterad: 04 FEB 2019 14:58 Skribent: Susanne Pedersen-Almqvist

Skogslottens Ryttarförening              Årets Ridskola 2018  !!

Telefonsvararen finns alltid på, lämna ditt meddelande så återkopplar vi. Lämna namn, telefonnummer samt ditt ärende.

Ring Ridskolan: 011-33 90 24

Vi återkopplar på mail Månd-Fred

-----------------------------------------

Ring Föreningen: 070-33 90 130